Mesaje – Felicitari – Urari – SMS-uri

Urari de sarbatori!

Mesaje – Felicitari – Urari – SMS-uri - Urari de sarbatori!

Mesaje la majorat

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!

Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste si fericire. La multi ani!

Un cadou de vis pentru o fata din paradis. Ne-ai umplut vietile de frumusete si bunatate. Iti multumim ca existi si ca ne poti face mai fericiti doar prin simpla ta prezenta. Esti o fata minunata!

Implinesti 18 ani! Esti adult! Esti matur! Esti responsabil! Si pentru toti adolescentii, acum esti batran. La multi ani!

Citeste celelalte mesaje, urari, felicitari si sms-uri pentru majorat (click aici…)

Category: Nastere
 • Bogdan says:

  Poezii de dragoste pentru cea mai frumoasa fata care e libera acum sa iubeasca si sa fie iubita. La multi ani!

  08/11/2013 at 13:46
 • Mihaita says:

  Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste si fericire.La Multi Ani !

  08/11/2013 at 13:48
 • Lia says:

  Esti liber acum, liber sa alegi ce vrei si mai ales esti liber sa iubesti. Dragostea adevarata este giuvaierul cel mai frumos al fericirii si iti doresc sa il gasesti si tu intr-o zi si sa ramana al tau pentru totdeauna

  08/11/2013 at 13:50
 • Mr. B. says:

  Dupa 18 ani petrecuti in aceasta lume, privind in urma cu siguranta intelegi si tu acum cum trece timpul: cu cat te adancesti mai mult in tumultul vietii cu atat timpul trece mai repede si degeaba strigi in urma lui: hei vino putin inapoi, am uitat sa fac ceva! Timpul nu se intoarce niciodata inapoi asa ca vreau sa-ti dau un sfat foarte important de care iti va parea nespus de rau daca-l vei uita: niciodata nu uita sa le spui celor care iti sunt aproape va iubesc!

  08/11/2013 at 13:52

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*