• Coplesiti de durere anuntam moartea fulgeratoare a iubitului nostru sot si tata, _______.  Inmormantarea va avea loc ____,______, ora ____, din Capela ____. Te-am iubit si te vom iubi mereu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. _______.
 • Cu inima sfasiata de durere sunt alaturi de fiica si nepotii mei, la marea durere pricinuita de pierderea sotului si tatalui drag, ________. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in liniste si pace. Mama Jenica.
 • La ceas de grea incercare ne alaturam durerii surorii mele Ani si nepotilor Anca si Cristi, prin pierderea sotului si tatalui drag si scump,________. Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica in Imparatia Sa. Sora ______.
 • Sincere condoleante familiei indurerate, la despartirea de dragul lor_____. Parintele Ceresc sa-l aseze alaturi de cei buni si drepti in Imparatia Sa, iar pe cei indoliati sa-i mangaie si sa-i intareasca. Vad. ________ cu familia.
 • La ceas de grea incercare suntem alaturi de cumnatul Cornel, sora Mioara-Lucia si nepotii Cristian si Adriana cu familiile, in aceste clipe triste cand isi iau ramas bun de la cel care le-a fost tata, socru, bunic si strabunic _____. Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica.________.
 • Cu inimile impietrite de durere si lacrimi in ochi, anuntam trecerea in lumea celor drepti si buni a unui un suflet nobil si foarte drag, mama si soacra noastra vaduva_______. A dus cu ea iubirea-i protectoare si dragostea pana la sacrificiu pentru noi, copiii ei, si pentru nepotii si stranepotii dragi. Inmormantarea va avea loc ___, ____, de la ora ___, in localitatea ____, la numarul __. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul bun in Imparatia Sa. Fiica __ si ginerele___ din ___.
 • Cu sufletele profund indurerate, anuntam trecerea intr-un loc mai linistit si fara suferinta a bunicii si strabunicii noastre iubitoare _____. Nu vom uita niciodata bucuria si seninatatea din ochii tai, cand intram pe usa si ne primeai mereu cu bratele deschise. Vei ramane la fel de vie si luminoasa in sufletele noastre, si ne vom aminti cu drag de tot ce ai insemnat pentru noi. Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta Sa si sa te odihneasca in pace. Nepoata ___, sotul ___ si stranepoata___.
 • Timpul nu va putea sterge durerea din sufletele noastre provocata de trecerea la cele vesnice in urma cu un an a dragului nostru sot si tata mult iubit, _____, plecat mult prea devreme pe drumul vesniciei, lasand in inimile noastre multa durere si tristete. Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica in Imparatia Sa. Sotia ___, fiica ___.
 • Suntem alaturi de distinsii nostri prieteni Tavi si Dana, la marea durere pricinuita de trecerea la cele vesnice a mult iubitei mame si bunici ________.  Ne alaturam cu toata compasiunea si transmitem sincere condoleante intregii familii. Dumnezeu sa-i daruiasca odihna vesnica. ___, ___ si ___.
 • Suntem alaturi de colega noastra, (colgul nostru) _____, la marea durere pricinuita de trecerea fulgeratoare la cele vesnice a mamei sale (tatalui sau) mult iubite (iubit). Il rugam pe bunul Dumnezeu sa-i ierte pacatele si s-o aseze (sa-l aseze) de-a dreapta Sa, iar pe cei indurerati sa-i intareasca si sa-i ajute sa treaca peste acest moment pentru a-i pastra o vie amintire. Sincere condoleante familiei indoliate. Colegii de la ____.
 • Un gand de alinare si mangaiere pentru colega noastra (colegul nostru) ____, in acest moment greu din viata ei (viata lui), când il conduce pe ultimul drum pe dragul ei tata/mama. Sincere condoleante intregii familii. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Colegii Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bihor.
 • Ne luam adio de la cea mai devotata mama si bunica, ____ care n-a precupetit nici un efort si sacrificiu pentru binele copiilor ei. Nu putem exprima in cuvinte tot ce a facut pentru noi, dar in sufletul nostru ii vom pastra vesnic dragoste si neuitare. Inmormantarea va avea loc ____, ____, ora ____, in _____. Fiica ____, ginerele _____ si nepotul ____.
 • O rugaciune, o floare, o lumanare, mult dor si durere, un pios omagiu de cinstire si recunostinta este tot ce-i mai putem oferi acum, cand se implineste un an de cand a plecat dintre noi, dragul nostru sot, tata si bunic, _________. Familia indurerata.
 • Un suflet minunat, plin de dragoste si credinta, s-a inaltat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lasand in urma singuratate si tristete. Cu imensa durere in suflete, ne despartim de iubita noastra mama si soacra, ____. Iubita mea mama ai plecat si mi-ai lasat sufletul pustiit. Dumnezeu sa te aiba in paza. Inmormantarea are loc _____, _____, ora ____, din Capela _____. Fiica _____, ginerele _____ si nepotul ____.

Citeste celelate mesaje de condoleante (click aici…)