Totul in aceasta viata este sub semnul schimbarii si al trecerii. Azi nu mai suntem cei de ieri si maine vom fi din nou altii. Un an se sfarseste si fara sa ne dam seama, un altul ne bate la usa.

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Traieste bucuria, linistea, regasirea. Uita acum de toate, uita si de tine, deschide-ți inima si traieste increzator bucuria nasterii Domnului. Craciun fericit!

Sa ai un Craciun, a carui magie sa dureze un an! Lasa-ti sufletul sa colinde invesmantat in beteala si nea! Un colind alb pentru infinitul din sufletul tau! Sa ai in brad o steluta norocoasa!

De Craciun esti invitatul meu: ne batem cu bulgari, facem un om de zapada ca sa iti treaca supararea… o sa pierzi cu siguranta. Ne punem dorinte in timp ce ne uitam spre cer si fulgi de nea ni se topesc usor pe fata. Craciun Fericit!

In magica seara de ajun mii de ingerasi sa va inconjoare, ca in basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului si aroma prajiturilor din cuptor, clinchetul copilasilor cu par balai sa va inmiresmeze casa, cadouri frumoase sa va astepte cuminti sub brad si dragostea sa va umple sufletul. Craciun Fericit.

Citeste celelalte mesaje, urari, felicitari si sms-uri de Craciun (click aici…)