La multi ani pentru mama – Nu trebuie sa fie o zi speciala pentru a-ti spune ca “Te iubesc” sau ca “Esti cea mai buna mamica din lume”. Tu stii asta deja! Azi vreau doar sa iti amintesc cat de mult inseamna pentru mine toate “darurile” nepretuite pe care mi le-ai oferit de-a lungul timpului. Iti multumesc pentru ceea ce sunt azi si ceea ce devin zi de zi datorita tie si “exemplului personal” pe care mi l-ai oferit. Imi doresc doar ca intr-o zi sa devin o femeie la fel de puternica, iar copilul meu sa ma iubeasca, admire si respecte cel putin jumatate din tot vulcanul asta de sentimente pe care le am eu pentru tine! Te iubesc, Mami!

Mama, ce as putea sa-ti daruiesc de ziua ta cand nimic din lumea asta nu poate rasplati dragostea ta, nimic nu m-ar putea rascumpara de la tine. Eu nu vreau sa ma rascumpar eu doresc sa iti raman dator(oare) pentru tot restul vietii, pentru tot vietii sa ma straduiesc sa-ti rasplatesc iubirea…

La multi ani pentru mama – Bratele tale au fost mereu deschise cand am avut nevoie de o imbratisare. Inima ta m-a inteles atunci cand am avut nevoie de un prieten. Ochii tai blanzi au devenit aspri cand a trebuit sa-mi invat lectia de viata. Puterea si dragostea ta m-au indrumat si mi-au dat aripi pentru a ma ajuta sa zbor… Multumesc! La multi ani, draga mama!

La multi ani pentru mama – Mama… Esti speranta si viata, raza de soare ce surade dimineata. Femeia ce viata insasi o implineste, esti zana din povesti pe care intotdeauna o iubesti. Tu esti mamica mea!

Citeste si: