• De ziua ta vin cu cele mai frumoase ganduri si iti doresc sanatate, bucurii, implinire si multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare sa lumineze mereu asupra ta si a celor dragi sufletului tau. Dragostea si grija ce o daruiesti in jurul tau sa iti fie rasplatita din plin cu multa caldura si implinire sufleteasca.
  • Ce pot sa-ti doresc ____? Multa, multa iubire! Desi este tata, sot, pentru mine ramai tot fratiorul meu. Iti doresc din toata inima sa traiesti in adevar, sa iubesti neconditionat, sa te ierti pe tine, pe cei din jur. M-am intors in timp. Ma uit la copilul tau si prin el parca vad copilul din tine. Sunt mandra/mandru sa am un frate ca tine. Esti rodul unei iubiri frumoase, esti un om deosebit. Fii mandru de tine, de ceea ce esti! Darul cel mai de pret primit de la parinti e iubirea neconditionata. Suntem norocosi. Avem parte de ea. Da-o mai departe! Te iubesc si te imbratisez! La multi ani cu iubire! Si nu uita: Iubeste-te si fii recunoscator!
  • Copilaria mea, viata mea nu ar mai fi fost la fel fara tine! si nu te-as da pe nicio sora, caci fratele meu e mai valoros decat o mie de surori! La multi ani fericiti! P.S.: Vin acasa, pregateste tortul si baga sampania la rece! Azi ne chefuim… pe cheltuiala ta!
  • Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri. La multi ani, frate drag!
  • Vom fi frati pana moartea ne va despartii! Cand plag eu, plangi si tu. Aceeiasi picatura de lacrima se scurge pe obrazul amandorura! Mereu voi fi langa tine. La multi ani, frate drag!
  • Iubirea de frate nimeni nu mi-o poate lua :X:X: Te iubesc fartiorul meu!
  • Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
  • Acum, la ceas aniversar, vreau sa-ti cer iertare pentru tot ce ti-am gresit, sa-ti spun ca ti-am iertat tot ce mi-ai gresit si sa-ti urez ca tot binele din lume sa se reverse asupra ta si asupra familiei tale, iar mie multe zile alaturi de tine, fratele meu.

CITESTE SI:

летние шины для кроссоверакопии смартфонов самсунгсайтцерковь возрождение